Priligy Generic

Preț Priligy Generică 30, 60, 90 mg - Cumpara în farmacie online fără prescripție medicală

Ejacularea precoce este una dintre manifestările impotenței masculine. În acest caz, medicul nu poate diagnostica disfuncția erectilă, deoarece bărbatul este capabil să obțină o erecție, dar ejaculează prea repede.

Dapoxetina și alte medicamente care măresc durata sexului pot ajuta. Pe site-ul web al farmaciei noastre online puteți cumpăra pastile eficiente online fără prescripție medicală la un cost rezonabil, care rezolvă problema pentru o anumită perioadă de timp. Priligy funcționează timp de aproximativ 5-6 ore, timp în care un tip este capabil să își controleze orgasmul și să se bucure pe deplin de proces. 

 • Debut rapid de acțiune
 • Efect de lungă durată
Tranzacție sigură
Vizitați linkurile de certificat de pe pagina Checkout
Payment Methods

Priligy Generică 60mg

Pachet Preț Pastila Economisiți Bonus
60mg x 10 pastile
45.36
€ 4.54 € 0 - Cumpără
60mg x 20 pastile
€ 90.83 / 73.63
€ 3.68 € 17.2 + 4 pastile Cumpără
60mg x 30 pastile
€ 136.07 / 101.57
€ 3.39 € 34.5 + 6 pastile Cumpără
60mg x 60 pastile
€ 272.14 / 174.34
€ 2.91 € 97.8 + 8 pastile Cumpără
60mg x 90 pastile
€ 408.69 / 252.99
€ 2.81 € 155.7 + 10 pastile Cumpără
60mg x 120 pastile
€ 544.61 / 325.01
€ 2.71 € 219.6 + 10 pastile Cumpără
60mg x 180 pastile
€ 816.8 / 471.2
€ 2.62 € 345.6 + 10 pastile Cumpără

Exemplu de plic
Comanda dvs. va fi ambalată în siguranță și va fi livrată în termen de 24 de ore. Așa arată ambalajul (imagini reale ale articolului trimis).Aceasta este dimensiunea și aspectul unei scrisori normale (24x11x0,7 cm), iar conținutul nu va lipsi.
Metodă de livrare
Post EU
Timpul de livrare
9-21 zile
Preț
€ 20
Numărul de urmărire va fi disponibil în 3 zile
Transport internațional
Protecție și securitate
Ambalaj discret
Garantarea confidențialității și a anonimatului
Livrarea comenzii dumneavoastră în termen de 21 de zile
100% livrare asigurată.

Scopul, caracteristica lui Priligy (Dapoxetină)

Cialis (Tadalafil), Viagra (Sildenafil) și Levitra (Vardenafil) sunt medicamente care ajută în cazul impotenței. Acestea asigură o scurgere de sânge către organele pelviene, ceea ce duce la o erecție. 

Dar această problemă este mult mai rară decât ejacularea precoce. Ejacularea prematură poate înrăutăți considerabil starea de spirit a ambilor parteneri și îl poate face pe bărbat să se simtă inadecvat. 

Una dintre substanțele care ajută la rezolvarea problemei și la creșterea timpului este Dapoxetina. Priligy generic afectează hormonii pacientului și reduce sensibilitatea terminațiilor nervoase, astfel încât sexul durează mult mai mult. 

Cum funcționează Priligy (Dapoxetină)

Durata actului sexual depinde de funcționarea sistemului nervos simpatic. Prelungirea este posibilă prin efectul anumitor substanțe asupra anumitor zone ale creierului. 

Priligy generic (Dapoxetină) este o substanță care întârzie serotonina între neuroni. Din această cauză, comenzile pentru orgasm ajung la creier de 3-4 ori mai lent. Feedback-ul de la clienții mulțumiți indică faptul că actul poate dura între 30 și 60 de minute, iar efectul poate dura până la 5-6 ore. În această perioadă, pacientul reușește să efectueze până la 8 coitusuri. 

Luarea Priligy (Dapoxetină)

Priligy (Dapoxetină) se prezintă sub formă de tablete cu înveliș albastru care se dizolvă. Priligy generic se administrează cu 1,5-2 ore înainte de sexul planificat. Nu este permisă administrarea mai mult Dapoxetină decât a fost prescrisă în timpul consultării cu un specialist. 

Efectul este destul de lent în comparație cu alte ajutoare de potență, care încep să lucreze în 15-20 de minute, dar rezultatele merită așteptarea. 

Ce altceva trebuie să știți înainte de a lua Priligy

Ejacularea precoce nu este o boală, dar provoacă instabilitate emoțională și disconfort. Ca urmare, intimitatea dintre parteneri scade, oamenii se simt inconfortabil împreună și pune în pericol relația în ansamblu. 

Priligy (Dapoxetină) ajută la întârzierea ejaculării și vă oferă control asupra procesului. Relațiile sexuale durează mult mai mult dacă urmați doză corectă și toate instrucțiunile medicului privind terapia de susținere. 

Priligy (Dapoxetină) dozare

În funcție de forma medicamentului, un comprimat generic Priligy conține 30, 60, 90 mg de dapoxetină. În general, medicii recomandă să începeți cu o cantitate minimă și să creșteți treptat doza. Dacă este necesar, doză poate fi crescută la 90 mg. 

Interacțiune 

Dapoxetina nu trebuie combinată cu anumite alte medicamente. Printre acestea se numără inhibitorii MAO și antidepresivele și produsele care conțin nitrați. Trebuie să solicitați informații mai detaliate despre combinarea diferitelor medicamente de la medicul dumneavoastră. 

Priligy și medicamentele sale generice nu trebuie amestecate cu alcool. În unele cazuri, alcoolul reduce sensibilitatea și vă permite să faceți sex mai mult timp, în alte situații, accelerează ejacularea sau interferează cu erecția. 

Contraindicații 

Înainte de a cumpăra Priligy generic, verificați cu atenție lista de contraindicații. Cele mai frecvențe sunt:

 • Intoleranță individuală la componente individuale. 
 • Probleme de sănătate mintală, inclusiv depresie. 
 • Boli ale sistemului cardiovascular și ale sistemului excretor.
 • Bolile cronice în faza acută. 

Dapoxetina nu trebuie utilizată de femei și bărbați tineri cu vârsta sub 18 ani. Nerespectarea sfaturilor medicale poate provoca daune ireversibile. 

Priligy generic poate avea un efect asupra șofatului. În unele cazuri, pacienții au avut probleme de vedere, de percepție a culorilor și de concentrare. 

Efecte secundare

Efectele secundare ale utilizării Priligy generic sunt de obicei ușoare. Cele mai frecvențe includ dureri de cap, greață, scăderea potenței, scăderea libidoului, creșterea anxietății și a depresiei. 

Supradozaj

O concentrație crescută de dapoxetină în sângele pacientului crește riscul de efecte adverse în urma administrării acesteia. Un om care decide să cumpere medicamentul ar trebui să se supună unui examen medical complet și să asculte cu atenție instrucțiunile medicului. 

Priligy (Dapoxetină) depozitare

Pentru a utiliza medicamentul în condiții de siguranță, trebuie respectate condițiile corecte de depozitare:

 • ambalaj original;
 • absența luminii solare directe;
 • blister sigilat; 
 • temperatura aerului este de până la 30°Cо. 

Asigurați-vă că locul este inaccesibil copiilor și persoanelor cu probleme psihice. 

Responsabilitate 

Garantăm securitatea și confidențialitatea fiecărui client. Clienții noștri preferă să cumpere online datorită livrării rapide, prețurilor accesibile și a serviciului clienți receptiv. 

Administrarea acestui site nu este responsabilă pentru consecințele administrării medicamentelor cumpărate de la noi. Vă recomandăm să contactați un medic înainte de a comanda orice produs.

 • Feedback-ul clienților

Priligy Generic

Produse bune la un preț bun și livrare rapidă a articolelor achiziționate

Priligy Generic

Produse cu un bun raport calitate-preț, precise și punctuale

 • Produse populare
10mg | 20mg | 40mg | 60mg | 80mg
€ 2.85 pilula
25mg | 50mg | 100mg | 120mg | 130mg | 150mg | 200mg
€ 1.64 pilula
10mg | 20mg | 40mg | 60mg
€ 2.59 pilula