Despre noi

Viziunea Farmacie România 24/7

Rupe stereotipurile afacerii cu farmacii.

Misiune

Ne străduim să oferim clienților oportunitatea de a avea încredere în abilitățile lor atunci când vine vorba de sex.

Valori

Valorile noastre: deschidere și asigurare a calității.

  • Deschiderea este unul dintre principiile noastre principale, deoarece încrederea se construiește pe ea.
  • Asigurarea calității - în calitate de farmacie online, considerăm că este sarcina noastră să organizăm selecția și livrarea produselor farmaceutice de calitate către clienții din toată România.

Depunem toate eforturile pentru a ne asigura că gama noastră de servicii îndeplinește cerințele fiecărui client. Fiecare angajat Farmacie România 24/7 caută să-și îmbunătățească abilitățile profesionale și urmărește întotdeauna să găsească un limbaj comun cu clientul. Munca asiduă și dedicarea fiecăruia dintre angajați este cheia succesului companiei. Lucrăm pentru cei care nu vor doar să vindece o boală existentă, ci și pentru cei care au grijă de sănătatea lor sexuală în avans.

Gama de mărfuri din „Farmacia de medicamente hormonale” este de aproximativ 9.000 de articole, inclusiv medicamente, suplimente alimentare și vitamine, produse de fitoterapie, produse medicale, cosmetice, articole de igienă, produse pentru bebeluși și mame, produse ortopedice, echipamente medicale, articole pacient îngrijire, ajutoare de manipulare, nutriție specială și produse vegetariene.